منتدى فراشات
مرحباً بك في منتدى فراشات وشكراً لزيارتك لنا ونسعد بتسجيلك مع صحبة هنية دنيا ودين
saieda elkhashab
منتدى فراشات
مرحباً بك في منتدى فراشات وشكراً لزيارتك لنا ونسعد بتسجيلك مع صحبة هنية دنيا ودين
saieda elkhashab
منتدى فراشات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى فراشات

وما من كاتب إلا سيفنى *** ويبقى الدهر ما كتبت يداه .... فلا تكتب بكفك غير شيء *** يسرك في القيامة أن تراه
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 طاجن البامية باللحمة في الفرن

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
saieda elkhshab
Admin
saieda elkhshab


عدد المساهمات : 153
تاريخ التسجيل : 30/12/2012
الموقع : مصر_القاهرة وحاليا بالمملكة العبية السعودية

طاجن البامية باللحمة في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: طاجن البامية باللحمة في الفرن   طاجن البامية باللحمة في الفرن Icon_minitimeالخميس يناير 31, 2013 7:42 am

[size=24][img]طاجن البامية باللحمة في الفرن 9ab39f11[/img]
[img]طاجن البامية باللحمة في الفرن 310[/img]
[size=24]طاجن البامية باللحمة
d]]المقادير: [/b]
نص كيلوا بامية ومتنظفة ومتقمعة
نص كيلو لحمة ضاني أوبقري متقطعه صغير زي الشاورما ،( وممكن طبعاً تقطع مكعبات ودا بأخذ وقت أطول لتستوي )
بصل مفروم
توم مفروم
فلفل اخضر مفروم
بصل جوانح
وتوم متقطع صغير
كوب عصير طماطم
ليمونه ملح وفلفل ومكعب مرق

الطريقة:

أولا : نجيب طاسة ع النار وونضع ملعقة( كبيرة) سمنه ونشوح فيها اللحمة حتى يتغير لونها وبعد كدا نضيف البصل المفروم ونقلب شوية لندبل البصل، وبعدين الفلفل الأخضر المفروم ونضع فلفل أسود ونقلب ونضع التوم المفروم ونقلب لحد ماتستوي اللحمه مش بتاخد وقت عشان متقطعه صغير

ثانياً: في طاسة تانية نضع ملعقة( كبيرة) سمنه ونضع عليها البامية ندبلها يدو ب شوية وننزل عليها بالبصل الجوانح وندبله برده معاها وبعده نضيف التوم الشرايح وندبله وبس

بعدين نجيب طاجن الفرن أوبايركس ونضع خليط اللحم وخليط البامية ونقلبه مع بعضه ونضيف الملح ونضيف عصير الطماطم وعصير الليمونه وشوية فلفل أسود ومرقة الدجاج وتغطيه بورق فويل وعالفرن بعد نص ساعه تشيلي الفويل وتسيبيه كمان ربع ساعه في الفرن وبعدين تطفي وتدوقي أحلى طاجن بامية

ملحوظة لوبتحبي الصلصة كتير ممكن تزودي الطماطم.

[img]طاجن البامية باللحمة في الفرن 415[/img]
Saieda elkhashab
[/size][/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://frashat.gid3an.com
ملك الحصريات

ملك الحصريات


عدد المساهمات : 8
تاريخ التسجيل : 11/08/2013
العمر : 44
الموقع : منتديات ميدو

طاجن البامية باللحمة في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن البامية باللحمة في الفرن   طاجن البامية باللحمة في الفرن Icon_minitimeالأحد أغسطس 11, 2013 9:27 am

شكرآ جزيلا على الموضوع الرائع و المميز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://medo.glaxu.org/vb/
 
طاجن البامية باللحمة في الفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فراخ مشوية في الفرن بطريقة سهلة جداً
» طاجن الدجاج بالكاري
» طاجن بامية بالموزات الضأن
» طاجن عكاوي بالمشروم والكاري
» طريقة عمل طاجن الأرز بالفرن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى فراشات :: منتدى فراشات للطبخ :: طواجن بالفرن-
انتقل الى: